1

~*Sambon, som Ikea-sängen*~

Så var det dags för en uppdatering igen då..
Sitter på jobbet i "bakfickan" som det så vackert kallas och gömmer mej för allmänheten. Har man lunch så har man. Inte det att jag fasar inför alla homosapiens idag, nej tvärtom! Idag är det en omvänd-dag-än-igår. TOPPEN helt enkelt. Men hade det inte varit för mitt ack så pessimistiska uttalande imorse hade det grå i mitt huvud aldrig vänt.
Efter frukost blev jag helt plötsligt så anti-allt. Suckade tungt för mig själv och irriterade mej på sambons lille-skutt hopp runt i badrummet. Nynnandes på en ny plåga idag. Ni vet, när man e sur själv förvärras det hela av när andra är muntergökar.
Så skulle jag ut på min obligatoriska morgonpromenad. Med en duns satte jag mej ner på hallgolvet, stönandes över att svanskotan nog fick sig en smäll. underbara älskade stod ivrigt väntande på att få en hej-då-puss. Så plötsligt erkände jag; "fan, jag vet inte vad det är med mej idag, jag är bara så fruktansvärt irriterad på allting" Ja, det var precis så det var!
Hade jag inte lättat på det trycket hade jag aldrig känt mig så här pepp nu. Sambon drog upp mig från golvet "Kom, ta av dig skorna". Jag stirrade förvånat på honom, "vadå?" sa jag "ta av mej dem, ska jag in igen?" Han nickade instämmande.
Jag orkade aldrig ta av mig dem, istället följde jag med honom in i vårt katthårsbeklädda vardagsrum. Han satte på Winnerbäcks låt "Kom änglar". Så dansade vi, och han sjöng för mig. Med sin mjuka bas-stämma. Viskandes i mitt öra, tittade djupt i mina ögon.
Jag blev nästan tårögd, så romantiskt och fint gjort. Inte bara det att vi dansade, utan det faktum att han fattade precis vad jag behövde. Jag var inte på humör, kände mig deppig och ledsen. Han sa ingenting, pratade inte om det, han bara dansade med mej.
WONDERFUL
Ikväll väntar lite restaurang-käk. Tyvärr vill inte mitt sällskap (förmodligen inte) besöka den thai-restaurang jag vill till, men skit samma. Jag är hungrig på vad som helst vid den tidpunkten. Sen ska vi se "Die hard 4.0". Inte för att jag sett mer än en av de tidigare, men sambon är riktigt på G på Bruce Willis. Och jag, ja, jag tittar nog på vilken film som helst.
Så blir det ett besök i Rasboskogen. En natt i mina föräldrars FRUKTANSVÄRT OBEKVÄMA liggsoffa.  Jag sover ALDRIG i den ensam. Men när min beskärda del är med kan jag sova  på honom. T.O.M han är mjukare, han skulle rent ut av kunna jämföras med den där sängen från Ikea.
hej