0

Pumps

 
Jag älskar högklackade skor, och har alltid gjort. Det finns inget snyggare, ibland, än en kvinna som går snyggt i högklackat (mina vänner som inte har högklackat, oroa er inte, ni är vackra ni också.) Kanske är det så att just JAG känner mig extra vacker när jag har sånna på mig. Och då spelar det ingen roll vart de är köpta, bara det ser fint ut. Dessa är ett par grymt prisvärda enna från H&M =)
 
Den här veckan är jag hemma och vilar, det har varit lite mycket ett tag nu. Mest handlar det om att jag  träffat många nyfödda, och liksom påmints om hur det var när Liam föddes (ni som känner mig vet, och det finns att läsa på under länkar längst upp på bloggen). Jag har insett att jag måste bearbeta den händelsen, på riktigt. Inte fly från känslorna och ta itu med det ordentligt. Det var det värsta som någonsin har hänt mig, och minnet har etsat sig fast alldeles för hårt. Jag tror också jag har tagit på mig skulden för det som hände, det måste jag släppa. Så, efter att ha tänkt på det här i flera veckor är jag nu alldeles slutkörd. Hjärnan kan inte tänka, kroppen är sliten, jag måste vila. Och bearbeta, och resa mig på nytt. 
 
Jag hoppas få resa mig ur det mycket starkare, och stoltare. Jag hoppas få ett förlossningssamtal (sådär tre år senare), och vem vet, det kanske är först nu jag orkar? 
 
Puss på er, älskar er allesammans!