0

~*what can I say*~

Imorse var jag ute och vandrade bland kvarglömd nattfrost, färgstarka löv och iskall frisk höstluft. Det är prefekt att ha barn på det viset, man får komma ut på "barnvagnspromenader". Även om man är med sitt barn får man släppa alla tankar om bajsblöjor, när och var det är matdags och hur man ska få dan att gå ihop. Man liksom bara är, kanske tänker, men tänker med lugn i sinnet. Och inte för två personer samtidigt.

Det slog mig att jag är så lycklig, så innerligt varm om hjärtat för att jag har en egen familj. En alldeles egen liten family att ta hand om och vara i. En familj att skratta med, gråta, vara arg i och glädjas över allt i vardagen som man har tillsammans. Det är en ritktigt häftig känsla faktiskt. MIN familj, min familj...

Klicka på bilderna för förstoring!

Kolla in magen! Ändå var det tre veckor kvar här...


Mitt gos 0-5 månader!



Imorgon kommer ÄNTLIIIIIGEN, efter nästan ETT ÅRS ringande och tjatande, min bovärd och ska sätta upp dörren lagom till Caspers fem-månadersdag. Det ska bli så härligt att faktiskt få flytta ut alla saker som vi "förvarat-där-eftersom-det-ändå-inte-är-ett-ordentligt-rum-än". Och INREDA. Jag älskar att inreda. Inreda vårt sovrum också, så vi får köpa den där byrån vi suktat efter så länge och kunna älska med varandra utan att vara rädd för att ungen ska vakna, förstå (fast jag vet att han inte gör det än men ändå) och vara mamma fast älskare samtidigt. Nu får vi vara ensamma i sänghalmen och vara man och kvinna. Utan att skämmas =) Och Casper får som vanligt bara vara Casper, men i eget rum. Tänk vad skönt att få slänga in alla leksaker där! Yess..


Hjärta byrå!


Hjärta nattlampa!