0

Fredag

Godmorgon på er!
Hur har ni det? Själv sitter jag  barnen som en enda stor klump i soffan och glor på Disney Channel, sådär lagom en ledig fredagsmorgon. Den här veckan har jag varit mycket ledig, och liksom kommit in i en härlig ledighetslunk, arbetsdan igår gick trögt och segt, Isabel har intagit "Ledighets-mode". Inte ofta det händer kan jag säga! Njuter så länge det varar, nästa vecka är inte barnen här och jag jobbar på för fullt igen.
Solen kommer lysa med sin närvaro idag så vi ska gå ut och leka lite senare. En tripp till BVC och utvecklingssamtal på Liams dagis blir det också. Varför är det så förlegat att säga dagis? Ja visst, förskola låter mer formellt, men vad är det för fel med att ha ett slangord för det? Alla vet ju ändå att det ska vara förskola nu för tiden. 
Ja, inte var det mycket att skriva idag. LÄNGTAR tills mitt H&M-paket kommer. Ja, jag har shoppat igen fast jag inte borde :) Ska ut på julbord (höll på att skriva kukbord) med jobbet nästa vecka, vore roligt om kläderna han komma tills dess! Trevligt fredagsmys på er!