0

*Monday monday*

Det märks att det varit helg eller hur? Bloggtorka och omotivation här. Så när vardagsveckan drar igång och inleder med skitväder ute sitter jag och väntar på lite inspiration att dela med mig av till er. Än så länge står det ganska still.

Eftersom det är lite av en gravdiblogg får jag väl istället köra lite bebisfakta. Idag ska jag till MVC. När jag bar på Casper i vecka 29 vägde jag nästan 68 kg. Ska bli väldigt spännande att se vad vågen står på idag =)

Folk i sambons klass frågar om "han tycker jag blivit stor än"? Ja, vad svara man på det? Vad är stor liksom? Ja magen syns ju absolut men.... ja

Min bebis 28 veckor:

Den här veckan väger bebisen drygt ett kilo och är ca 38 cm lång från topp till tå. Ungefär vid den här tiden kan bebisen öppna ögonen och vrida på huvudet och en stark ljudkälla lyser på utsidan. Den blinkar med ögonen och har ögonfransar

Underhudsfettet bildas och skelettet utvecklas, även om det fortfarande är mjukt och böjligt. Benstommen hårdnar inte ordentligt förrän efter födelsen.

Nu ligger slutspurten framför dig. Den tredje och sista trimestern börjar kring vecka 29 och pågår till vecka 40 (och ibland längre). De flesta kvinnor ökar i vikt med ungefär 5 kg denna period.
Kommentera här: