0

~*Storlek Förti*~

*suck* Ännu mindre tid att skriva idag! *blöh* Ska starx iväg till bussen för sista arbetsdagen den här veckan. Så underbart skönt! Just därför kanske man inte ska bry sig om hur det går idag. Bara köra järnet, så blir det långhelg som belöning sen. (ledig på måndag *nice*)
Kläderna sitter bara tightare och tightare... Min bruna småprickiga skjorta är preciiis lagom nu (var lite för stor när jag fick den till jul). Det står nog inte på förrän magen spräcker en knapp =) På tal om kläder, minns ni här om dan när jag skrev om de där otroligt snygga jeansen jag skulle köpa. Jag gjorde det, i storlek 40....


STORLEK FÖRTI!!!!!!

Jag har aldrig i hela mitt liv köpt så stora kläder. Iof har de på Lindex rätt smala ben på alla byxor. Och mina ben...Tja.....De ser ungefär ut som oregelbundet stoppta falukorvar.... Så....På Kappahl t.ex. tänker de mer på det, ostoppta falukorvar när de syr sina brallor...

Till lunch ska jag luncha med en klasskamrat som också gör sin praktik här ute i Norrtälje. Ska bli mysigt. Dels för att hon och jag aldrig har lunchat förr, dels för att vi kan sitta och prata "optikerskvaller" *höhö* Då fattar ingen annan runt omkring vad vi pratar om heller det är ju bra.

Som en patient jag hade här om dan sa när jag och en optiker gick igenom mitt resultat:

"Nu förstår jag ingenting, rena fikonspråket.."

Jo, så blir det ju.. =)

puss!

PS! Imorgonbitti har sambon jobbat natt, och kommer alla gånger att väcka mig vid fem när han kommer hem. Lilla jag kommer antagligen inte att somna om, så då har jag hela horgonen på mej att skriva =) DS!
1

~*Glasögon på mitt samvete*~

fuck, nu hinner jag inte skriva nånting..typ..Gick upp vid sju ENBART för att kunna få lite "quality-time" framför datan. Det är svårt att få det nu för tiden. På dagarna sliter man skiten ur sig på "jobbet", och på kvällarna är det en annan vacker varelse som barikerat sig här =)
På tal om praktiken, det är jättekul! Men som jag skrev, det känns verkligen som att jag jobbar där. Chefen har gett mig lösa tyglar att ta för mig, och det gör man väl om man gillar att ha fullt upp som jag. Känner mej som världens idiot, av två skäl. För det första lovade jag en kund igår att ett par glasögon skulle slipas och bli klara till idag på eftermiddagen (hon klarar sig knappt utan brillor). Sen fick jag veta av chefen att det bara fanns en som idag kunde slipa in sånna glas, så jag måste terrorisera henne med det fast hon har fullt upp med annat. Det andra är att jag gått och oroat mig för de där jävla glasögonen ända sen igår. Det är ju inte VÄRLDENS problem om de inte skulle bli klara, men det är inge vidare kul att få ta skiten från en besviken kund. Man vet ju själv hur man skulle känna *SUCK*
I eftermiddag blir det synundersökning på en gubbe som är en bra bit över åttio. Ska bli spännande hur jag lyckas med det. Äldre är antingen hur friska som helst i ögonen och det flyter på utan problem, eller så är det massor som gör att det är svårt att komma fram till vilket slags synfel de har, vad det ska ha för styrka på glasen samt om man upptäcker något abnormalt vad det kan vara osv.

Så, wish me luck, med ett par (jävla) glasögonbågar och den äldre. (Fast pensionären ska bli kul att träffa, gamla gubbar är faktiskt ändå den intressantaste patientgruppen att träffa) =)

puss!
 

image187
3

~*Hur kommunicerar man med katter?*~

Alla som inte vill veta vilket kön min bebbe troligtvis är ska inte läsa inlägget. Jag orkar inte skriva "den" hela tiden längre nu när jag antagligen vet vad det blir =)


 Gud, idag vet jag inte vad jag ska skriva. Helt tomt i skallen! Dock inte lika tomt i magen =P Satt och läste på nån sida om den veckan jag är i nu, och att bebis har börjat få mindre plats och därmed rör sig mindre. Pytsan!! Jag har nog en Goliat "på G" med hans alla gymnastikövningar och helomvändningar så fort jag är stilla. Lilla hjärtat var så mysig i morse. Låg och läste tidningen i sängen och smekte magen medans, han verkade gilla det eftersom hela hans kropp sträcktes ut till max lite då och då, och jag allvarligt funderade på om fötterna skulle komma ut genom huden. Jag inbillar mig att den uppskattar beröring, och att jag kan göra skillnad på när den blir arg över det och inte *höhö* Som när barnmorskan kommer och klämmer =P Hon tar ju i om man säger så...

Gjorde en riktig tabbe i morse som slängde ut katten. Visst, han är ju van att gå ute det är inte det. Men det regnar, och både jag och magnus är borta hela dan. Det började med att katten gick och skrek och skrek, tyckte SÅ synd om sig själv att han inte fick gå ut. Jag försökte tala honom till rätta men hur kommunicerar man med en katt så den förstår? Anyway, jag talar av erfarenhet eftersom han förr vänt i porten och snabbt kutat in igen när det är oväder ute. Dum som jag var tänkte jag att jag skulle gå ner och öppna porten och visa honom skitvädret, och HAN STACK UT. *suck* Utan halsband.
Om man tänker lite logiskt så är han ju faktiskt en katt, som inte dör att vara ute i regnet. Och att han saknar halsband behöver nödvändigtvis inte betyda att han ska springa bort just idag. Men är man lite nipprig som jag så är man =P Så innan jag går måste jag bara ut en gång till och ropa lite efter han. Nånting säger mig att sambon kommer bli lite sur över mitt dumma spontana infall...

Jag längtar till helgen, för då ska jag träffa mamma,pappa och brorsorna igen. Alltid lika mysigt. Minstingen Eddie har innebandymatch i Allianshallen som jag vill kolla på. Ska försöka masa iväg sambon så vi hinner till den. Och så mammas och pappas mat. En annan hushåller lite med sallad, kött och sånt eftersom ekonomin inte tillåter överflödig konsumtion... Jag skulle kunna vräka i mig sallad, och DET får man göra hemma i Rasbo. en bautaskål står alltid framme med massa god vinägrett och solroskärnor i. MUMS!!!!!
Och så har jag bett mamma att säga åt pappa att ha surt och choklad på lördagsgodisets tema. Förra veckan hade han haft "Da Vinci"-tema.

"För Da Vinci baserade allt på rött..."

hävdar pappa.... Höhö, lite gulligt. Kanske är det där man fått sin egna galna kreativitet ifrån???

Godiset var alltså bara rött. Det tristaste är när det är "hårda-karameller-tema" jag är inte den som orkar suga på varenda en *ler* Och just nu är vanliga söta godisar äckliga... Hur kom jag in på det här?????

Nej, nu ska jag dra mig till praktiken igen, har tre patienter idag, eller var det fyra? Kommer nog vara helt slut ikväll....

*puss!*