0

~*Konstig man är*~

Inatt var ingen nice natt. Inte de senaste nätterna heller för den delen. Det har varit fullmåne, och jag må vara skrockfull, men jag påverkas av den. Kan INTE sova.
Fick ont i halsen och det brändes konstigt i näsan, gick upp och drack vatten, somnade om.
Vaknade av att bebisen för andra gången lagt sig rakt på urinblåsan så jag fick kasta mig upp och kissa, somnade om.
Vaknade och hade jätteont i magen, värmde vetekudde, luktade på sambon, somnade om.
Vaknade ytterliggare en gång och hade ont i magen, upp och kissa, somnade om.

Idag har jag också varit konstig. Trött men ändå inte. Skulle ta en promenad hade jag tänkt, men klädde mig lite varmt och blev överrumplad av en svettattack, det där med att reglera kroppstemperaturen e jag inte så duktig på just nu... Blev akut-kissnödig och sprang till svärmor som bodde i närheten. Höll på att svimma så jag fick lägga mig raklång på köksgolvet. Var efter det VÄLDIGT sugen på sött och fullkomligt slängde i mig ostkaka med hallonsylt. Därefter somnade jag belåtet på deras säng medan de kollade på skidor på teven (vilket jag avskyr).

Nu sitter jag här, med min fina "Dola" på magen, ni ska få se bild. Den pinglar rätt fint faktiskt. Sen kan man ju undra hur mycket bebisen faktiskt uppfattar ljudet, men det är ett fint smycke i alla fall! Bilderna efter är på min nya snygga polotröja fårn HM, kan inte låta bli att visa den *ler* Lite EGO får man vara ibland =P
image27