0

Midsommarväder

Regnet smattrar mot takplåten utanför. Katten missade som tur var den gråa väderleken inatt, men kom tacksamt in tidigt imorse när mannen kom hem efter nattjobb. Så fort jag klev upp var hon runt mig och pratade som en kvarn. Min fina Bengaltjej <3 Så fort jag satte mig vid frukostbordet kastade hon sig upp i mitt knä och lade sig som i en hängmatta av haremsbyxa, passande nog i leopardmönster. 
Det är rofyllt med regnet, uppskattas nästan bara när jag är ensam. Barnen skulle ha tråkigt, sambon skulle gnälla. Men inte jag. Jag tycker det är mysigt med regn när man ändå inte behöver vara ute i det. Tur dock att det ska vara uppehåll imorgon. Då ska jag ut till min fina "fru" i Sylta (mot Bälinge till) och förudmjuka mig med säckhoppning, kasta stövel m.m. Jaja, det går nog bra. Jag ska vara nykter då jag kör, så det blir nog roligare att titta på alla andra.
 
Ska snart bege mig och handla inför en vecka på Åland. Maten är fruktansvärt dyr där gentemot Sverige, de tillhör ju Finland. Så ffa mejeriprodukter och kött är bra att ha med sig. Eftersom det är dan innan midsommar kommer det vara knökfullt på ICA, så bäst att åka nu tidigt. Senare idag ska jag jobba, men där blir det nog rätt lugnt tror jag. Kanske att folk hämtar en del glasögon idag, eller så är de som mig, luspanka och väntar :)
 
Ha en härlig midsommar! Och gör den vad ni gör den till. Man behöver inte förstora upp det mer än nödvändigt. Puss!
 
 
Arwen <3