0

Ditten Datten

Det har varit en skön morgon. Casper vaknade fem och jag fick värsta rycket och lade honom i vår säng. Tror att jag behövde hans närhet =) Vi vaknade igen vid sju och gick upp för en riktig familjefrukost. Kort därefter åkte sambon till skolan och vi låg framför teven och slappade. Jag hade för en gångs skull intalat mig att inte göra så mycket direkt på morgonen utan vi skulle ta det riktigt lugnt. vid nio somnade Casper för andra gången och jag har sedan dess hunnit med en mängd saker.

1. Ringt min läkare (som var ovanligt lätt att få tag på)
2. Lagat middagen i form av raggmunkar (doftar hiskeligt gott i hela lägenheten för tillfället)
3. Ringt och försökt boka en faktabok för sambons räkning (He owe me big time)
4. Sminkat och gjort mig iordning för jobbet i eftermiddag

Det är så skönt att pricka av alla "önska-att-göra-saker" medan lillen sover. Dels för att man kan göra alla dessa saker mycket mer avslappnat och liksom "engagera sig" till 100% i det man göra. Maten är ett praktexempel på detta. Den blir inte alls lika god och fin om jag gör den med en unge i hälarna, helt förståeligt. Jag brukar också ha dåligt samvete för att Casper så snällt sitter och iakttar mig när sminket åker på. En sak han inte får ut så mycket av eftersom det är en grej för BARA mej.

Solen lyser så jag hade en viss förhoppning om att strunta i bloggandet för att istället sätta mig och läsa en bok på balkongen, men icke. Det blåser isande nordanvind, så där kallt så man undrar om man faktiskt ska gå ut... Men vi måste få sol på oss, speciellt Casper som behöver bli frisk från sin fula ögoninfektion.

Jag tog mig i kragen och ringde husläkaren. Men som jag redan visste sades det bara att vi skulle avvakta lite till. Jag själv lät ju inte heller speciellt entusiastisk vid tanken på att gå dit, det skulle inte bli så mycket mer till diagnos än den jag redan tror att det är. Och när sköterskan frågade om han fick i sig vätska och att det var bra så kände jag ännu mer för att bara lägga på. visst, ungen har inte haft samma aptit som vanligt, men både välling och gröt har ju åkt ner i raketfart...

Jag ser fram emot vad vecka har att bjuda på. Det goda lågsugande karamellen började redan igår när vi drog ihop ett helt "mammagäng" och lekte. Det var skitktrevligt!
Morgondagen kanske inte bjuder på så mycket extra, men det ska bli lugnt och skönt! På torsdag ska vi åka och gratta min lillebror som fyller tolv och på fredag blir det åter igen en lugn dag med Öppna förskolan på förmiddan. På lördag ska jag jobba (mindre roligt) men Gratta Anna på kvällen med krogen som följe. Söndagen kommer nog gå i den sköna bakismosiga trötthetens anda och mys med familjen =)

höhö, kanske inte verkade mycket för världen men för mig är det för tillfället mycket idylliskt..

Ha en bra dag!

PS! Jag är så kär i min sambo just nu, hoppas det här är vi om tio år...*hoppas*